Frukost - Lunch - Takeaway

Lunchbuffé på MatSalen i Munkeröd - Två rätter att välja på varje dag

Huvudrätt eller "Kockens Val"

Vecka 21, 23 - 27 maj
Vecka 22, 30 maj - 3 juni

Öppettider

  • Frukostbuffé serveras mellan kl. 08.00 - 10.00
  • Lunchbuffé serveras måndag - fredag kl 11.30 - 14.00

Lunchbuffé - frukost - takeaway

På skolan i Stenungsund kan du äta bra mat till rimliga priser. Varje dag serverar vår kock vällagad husmanskost i form av lunchbuffé till ett pris av 75 kronor. Det finns alltid två rätter att välja mellan (rätt nr 2 är Kockens Val). Du ser vilken på "svarta tavlan" innan du kommer in i MatSalen. Lunchbuffén serveras mellan klockan 11.30 - 14.00 måndag - fredag. Från sallads/grönsaksbordet hittar du många nyttiga "godsaker" att välja på. Perfekt för dig som äter mycket sallad. Vill du äta någon annanstans så tar du med dig mat och grönt i våra matlådor.

Vi severar en riktigt rejäl frukost mellan klockan 08.00 - 10.00. Det finns gröt, fil, ägg, nybakat bröd, pålägg, müsli, kaffe, te, juice med mera. Du betalar 50 kr för frukosten.

Vill du ha det extra smidigt med betalning så har vi matkort för Dig. Vid din 11:e måltid får du en fin blomsterbukett eller en fri måltid. Du kan också ringa och beställa din lunch. Vi paketerar den så att du kan hämta den.

Hemlagade rätter till vardag och fest för avhämtning

Hos oss kan du beställa mat för olika tillfällen. Vi kan erbjuda dig:

  • Dagens lunch för avhämtning
  • Bufféer för avhämtning
  • Smörgåsar
  • Hembakat bröd
  • Desserter beställnng

Ring telefon 0303-726279 (köket) eller 69040 eller maila till info@floristutbildning.se. Beställ senast 3 dagar innan avhämtning. Vi tar emot betalning kontant eller med kort. Avhämtning sker enligt överenskommelse. Adress: MatSalen på Munkeröd, Mejselvägen 2 i Stenungsund (i närheten av Besikta, f.d. Svensk Bilprovning).

Personal

Vår kock för MatSalen heter Martin. Han har gedigen erfaren från restaurangbranschen genom arbete på flertalet restauranger i USA och mer välkända krogar i Stockholm. Han har nu sökt sig tillbaka till väskusten där han har sina rötter. Martin uppskattar god och vällagad svensk och internationell husmanskost som han lagar med influenser från de krogar som han arbetat på. Vi har också Nan som du möter när du kommer till kassan. Hon arbetar med det mesta som förekommer i MatSalen.