Böcker om blomsterbinderi för blomsterälskare

Blomsterbinderi för nybörjare

Hur binder jag en vacker bukett? Hur och varför snittar man blommor? Hur och varför använder man stickmassa?

Du får prova på enklare buketter och dekorationer för hemmabruk. Vi ger dig några grundtankar i binderi och materialhantering. Steg för steg följer du arbetsbeskrivningarna som är fyllda med läckert bildmaterial. Du börjar med en enkel rosbukett och går vidare till en blandad bukett. Vi går igenom dekorationer som ger det lilla extra åt middagsbordet. Vi visar dig en gammal hantverksteknik där du får skapa en förtjusande blomsterranka.

Blomsterböckerna från Munkeröd

Blomsterbinderi, steg två

Du som har gått igenom vår första bok "Blomsterbinderi för nybörjare" kommer att finna en fantastisk fortsättningsbok för dina binderier. För dig som arbetar i butik är boken en underbar inspirationskälla.

Här presenteras ett axplock ur innehållet:

Buketter, Dekorationer, Bordssmyckning, Färgens och formens värld, Olika binderitekniker innehåller mycket utförliga arbetsbeskrivningar. Vi vill med dessa böcker förgylla din vardag med härliga blomsteruppsättningar och inspirera dig att våga binda blommor.

Beställning och leverans

Bok nr 1 kostar 150 kr och bok nr 2 kostar 370 kr. Porto tillkommer. Efter din beställning så skickar vi en faktura till dig för boken/böckerna. Vi levererar dem till dig så snart som din inbetalning inkommit. På så vis slipper du onödiga avgifter såsom postförskottsavgift.

Tag kontakt med oss via telefon eller maila direkt till: info@floristutbildning.se.