Trädgårdsmässa/Kistamässan 24-26 mars 2017 i Stockholm

Kistamässan

Ni träffar Munkeröds Floristutbildning på Stockholms Trädgårdsmässa/Kistamässan som är den 24 - 26 mars 2017. Vi finns i monter B 14.
Temat som vi har valt är garden parties med inspiration från den Viktorianska stilen. Gör ett besök i vår monter och upplev tidens vingslag med oss!

Är du intresserad av floristyrket så passa på att få information.

Vägbeskrivning, öppettider m.m:
http://sthlmtradgardsmassa.se/for-utstallare/tid-plats/


Välkommen till monter B 14.


Upplev en viktorianskt trädgårdfest och delta i vår selfietävling – #munkerodsgardenparty

Upptäck hur det var att umgås på en viktoriansk trädgårdsfest – en bjudning med blommor och underhållning.
– Ta ett kliv in i historien och upplev atmosfären på ett ”garden party” i monter B14 med oss. Du har även chansen att vinna en blomsterbinderibok genom vår selfietävling”, säger Maria Lindell, floristlärare på Munkeröds Floristutbildning.

Trädgårdsfesterna under viktorianska erans guldålder 1850–1890 var exklusiva tillställningar i dåtidens England. Här sammanstrålade societeten för fest och nöjesaktiviteter som krocket, tennis och bågskytte. Vuxenstuderande som går grundutbildningen på Munkeröds Floristutbildning har sökt återskapa de tidstypiska trädgårdsfesterna. Blommor som användes på bjudningarna såsom rosor, tulpaner, penséer och lejongap får pryda montern.
– Dessutom har vi vår egna underhållningsaktivitet – selfietävlingen. Här ger vi blomsterintresserade besökare en rolig porträttbild samtidigt som de kan vinna vår egna blomsterbinderibok, säger Maria Lindell, floristlärare.

Vinnarna lottas ut och annonseras 27 mars

Besökare har möjlighet att delta i selfietävlingen genom att lägga upp en porträttbild med blomsterramen på Facebook eller Instagram. Ett bidrag per deltagare räknas in. Fyra vinnare lottas ut och annonseras på Instagram och Facebook tisdag 27 mars. Vinnarna har till måndag 3 april på sig att skicka önskad leveransadress till info@floristutbildning.se.

Såhär gör du för att delta i tävlingen i monter B14

1. Följ Munkeröds Floristutbildning på Facebook eller @munkerods på Instagram.
2. Ta en selfie med blomsterramen. Vi hjälper dig gärna.
3. Tagga bilden med vårt namn och märk den med hashtagen #munkerodsgardenparty.