Floristutbildningen i Stenungsund

Skolan i Stenungsund, ca. 4,5 mil norr om Göteborg. Här ligger också huvudkontoret. Skolan ligger naturskönt med skogen strax intill hörnet. Vi har eget kök på skolan "MatSalen". Där har du möjlighet att äta vällagad och god husmanskost till en rimlig peng. Vi har mycket gäster från arbetsplatser runt om som kommer varje dag för att ta del av den goda maten. Våra lokaler är ljusa, stora och fina.

Skolan tar emot ca. 100 elever. Utbud: Gymnasieutbildning på Hantverksprogrammet inriktning florist och på Estetiska programmet inriktning Bild och formgivning. Vuxenutbildning Florist grund. Intressanta Introduktions- och inspirationskurser för dig som har vana och för dig som är amatör.

Vägbeskrivning

Karta: 

Skolan disponerar 3-rums lägenheter där vi hyr ut rum till dig som studerar hos oss. Lägenheterna har bredbandsuttag, du abonnerar själv på uppkopplingen. Det finns ett visst basutbud av möbler och husgeråd. Du tar med dig det bohag du vill för ditt boende. Bilderna nedan är exempel på hur det kan se ut i bostadsområdet och i lägenheterna.

Titta på bilder från hur boende kan se ut

Lärare i Stenungsund

Mikael Glimmerskog, rektor

Malin Svahn, floristslärare

 
Egil Aasgaard, digital mediakommunikation